• Λογοθεραπεία

  Πλαισιωμενο από πεπειραμένα στελέχη με πολύχρονη εμπειρία

  read more
 • Συμβουλευτική Γονέων

  Εμείς θα σας βρούμε το καλύτερο τρόπο στο πρόβλημά σας

  read more
 • Ειδική Αγωγή

  Εχουμε το τρόπο και τη γνώση

  read more
 • Εργοθεραπεία

  Κέντρο εργοθεραπείας στο πειραιά

  read more
 • Φυσιοθεραπεία

  Στο κέντρο  “ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ” παρέχεται και φυσιοθεραπευτική φροντίδα σε παιδιά που χρειάζονται ειδική θεραπευτική παρέμβαση από τους πρώτους μήνες της γέννησης μέχρι και την εφηβεία. Εφόδιά μας είναι η Αγάπη μας για το παιδί, οι εξειδικευμένες γνώσεις μας και η πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του παιδιού. Στόχοι μας είναι: Η αποκατάσταση ή η βελτίωση Continue Reading

  read more

           Το Κέντρο Πρόληψης και Θεραπείας Παιδιών και Εφήβων «ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ» παρέχει σε μαθητές δημοτικού τη δυνατότητα σχολικής μελέτης, με την ένταξή τους σε τετραμελή τμήματα. Στόχος μας είναι η στήριξη των παιδιών στην καθημερινή μελέτη τους και στην προσπάθεια τους να ανταπεξέλθουν χωρίς άγχος στις απαιτήσεις της σχολικής πραγματικότητας. Με τον τρόπο αυτό ενισχύονται οι  γνώσεις τους, η αυτοπεποίθηση τους και η αυτονομία τους στο διάβασμα, ακολουθώντας το εξατομικευμένο πλάνο μελέτης του μαθητή και την τεχνική του χρονοδιαγράμματος που σχεδιάζεται απο καθηγητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

     Αυτό επιτυγχάνεται με

Προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης μέρας

Επαναλήψεις και εμπέδωση των γνώσεων με ατομικές και ομαδικές εργασίες

Συμπληρωματικές ασκήσεις

Διενέργεια επαναληπτικών τεστ

          Κάθε μαθητής, ακολουθώντας το ανωτέρω πρόγραμμα, επιτυγχάνει η μελέτη του να γίνεται οργανωμένα και αποδοτικά, χωρίς περισπασμούς, να είναι πλήρως διαβασμένος για το σχολείο και να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, που του είναι πολύτιμος για να μπορεί να τον αφιερώνει σε άλλες δραστηριότητες.