• Λογοθεραπεία

  Πλαισιωμενο από πεπειραμένα στελέχη με πολύχρονη εμπειρία

  read more
 • Συμβουλευτική Γονέων

  Εμείς θα σας βρούμε το καλύτερο τρόπο στο πρόβλημά σας

  read more
 • Ειδική Αγωγή

  Εχουμε το τρόπο και τη γνώση

  read more
 • Εργοθεραπεία

  Κέντρο εργοθεραπείας στο πειραιά

  read more
 • Φυσιοθεραπεία

  Στο κέντρο  “ΛΟΓΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ” παρέχεται και φυσιοθεραπευτική φροντίδα σε παιδιά που χρειάζονται ειδική θεραπευτική παρέμβαση από τους πρώτους μήνες της γέννησης μέχρι και την εφηβεία. Εφόδιά μας είναι η Αγάπη μας για το παιδί, οι εξειδικευμένες γνώσεις μας και η πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του παιδιού. Στόχοι μας είναι: Η αποκατάσταση ή η βελτίωση Continue Reading

  read more

Συμβουλευτική Γονέων

Συμβουλευτική Γονέων

Η εξέλιξη της επιστήμης και της παιδαγωγικής μεθόδου στην εποχή μας έχει οδηγήσει σε ένα νέο τρόπο σκέψης του σύγχρονου γονιού απέναντι στα προβλήματα του παιδιού του. Βασικός αρωγός σε αυτή του την προσπάθεια στέκεται ο ψυχολόγος, που τον καθοδηγεί και τον συμβουλεύει .
Η συμβουλευτική γονέων, είναι μια διαδικασία η οποία έχει στόχο να τους βοηθήσει στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους και στο να κατανοήσουν και να προσαρμόσουν τη στάση τους απέναντι στο παιδί, ώστε να το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του.

Ψυχοθεραπεία

Απώτερος στόχος της θεραπείας είναι το παιδί να αναπτύξει την προσωπικότητά του, να αναγνωρίσει τις αδυναμίες του και δυνατότητές του, να βρει τρόπους να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να αξιοποιήσει θετικά το δυναμικό του ώστε να εξελιχθεί σε ένα υγιή και ώριμο ενήλικο.
Βασικός αρωγός στην προσπάθεια του αυτή, εκτός του θεραπευτή είναι και οι γονείς του, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

 

Written by logos